Gitar 2 – en lærebok for viderekomne

Gitar 2 - en lærebok for viderekomne

Da har Asbjørn og jeg gjort ferdig bok nr. 2 i serien av gitarbøker for barn. Som gitarlærere har vi savnet et grundig og strukturert læreverk til undervisningsbruk som er på norsk. Denne serien av bøker blir vårt bud på en norsk gitarskole, og vi håper den kan bli til glede for gitarelever og lærere her i landet.

Som i den første boken er det mye fokus på notelære for gitar, samt akkordspill. Vår erfaring er at det er lurt å starte tidlig med å lære seg noter, da noter på gitar kan være vanskelig å lære seg i voksen alder. Tabulatur har vi bevisst ventet med. Dette fordi det gjerne går greit å lære seg tabulatur også når man er tenåring, eller voksen.

Selv om lærebøkene er utformet med tanke på undervisning i kulturskoler og til privat undervisning til barn, så kan de også fint brukes til eldre elever. Vi har flere godt voksne elever som bruker bøkene med suksess. Men de vil nok fungere best på gitarkurs eller på private gitartimer med en lærer, da forklaringstekster i bøkene er holdt på et minimum.

Mer info om innhold og mulighet for å kjøpe gitarboken hos notebutikken.no – Gitar 2.

Alternativt kan den også bestilles hos Adlibris.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s